LOOkX skincare

LOOkX Group  heeft drie exclusieve merken in haar portfolio; LOOkX Skincare, deze derma effect huidverbeteringslijn is echt de TOP op het gebied van resultaat en innovatie en gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging. LOOkX Make-up is de enige make-up lijn die de huid ook daadwerkelijk verzorgt, beschermt en helpt om huidveroudering tegen te gaan. De Duitse cosmeceuticallijn JANSSEN COSMETICS vult het portfolio aan, met een breed assortiment huidverzorgende producten in een zeer toegankelijk prijssegment.

LOOkX Derma effect skincare & Skincare based make-up.

LOOkX is geen standaardmerk. LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen, diep in de dermis voor snelle huidverbeterende resultaten. Alle LOOkX Skincare producten zijn ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse huidverzorging, door een team beautyprofessionals dat deze behoefte en passie met hen deelt.

Derma effect

Direct resultaat

Werkzaam in de epidermis en de dermis

Unieke huidverzorgende make-upcollectie

LOOkX is ‘a way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa.

LOOkX Skincare is geschikt voor elke huid en biedt veel meer voordelen dan reguliere huid – verzorgingsmerken. Wie de producten probeert, ontdekt al gauw dat achter de luxe texturen en weelderige geursensaties exclusieve technologieën schuilgaan die voor werkelijke resultaten zorgen. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huidverbetering begint, op basis van een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies.

Derma effect SKINCARE

De kwalitatief hoogwaardige LOOkX Skincare producten zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan diverse huidbehoeften en allerlei huidproblemen effectief te behandelen, met behulp van speciale ingrediënten, de laatste innovaties en wetenschappelijke kennis.